BADKAMER EN TOILET Het voordeel van het renoveren van uw huidige badkamer, is dat u precies weet, uit ervaring, wat u wilt uit behouden en wat u juist wilt veranderen. U wilt graag het sanitair vervangen, een nieuwe douche of bad, of misschien ook wel nieuwe badkamertegels? Of u kiest ervoor om een geheel nieuwe badkamer te realiseren. Wanneer de huidige badkamer geheel is verwijderd, kunnen de installateurs aan de slag om uw nieuwe badkamer te installeren.

VERLAAGD PLAFOND Door het plaatsen van een verlaagd plafond kan je bestaande ruimtes eenvoudig voorzien van nieuwe leidingen, inbouwverlichting en ledstrips. Je kan er verschillende niveaus mee creëren en vrij bepalen in welke stijl je de ruimte wil afwerken. Een verlaagd plafond wordt gemonteerd aan de zijmuren en het bestaand plafond. Er wordt een nieuwe draagconstructie gemaakt die bestaat uit een houten regelwerk of metalen profielen. Het plafond wordt bekleed met gipsplaten waarna deze gestuukt wordt en afgewerkt met een verfsysteem of structuur pleister.

TV EN HAARDMEUBEL In een interieur komen veel onderdelen samen, zoals audio-apparatuur, de tv en diverse meubels. Wil men ook een haard, dan ontstaat soms de vraag hoe alles bij elkaar gaat passen qua ruimte, interieur stijl en sfeer. Een goede overweging is dan de haardopstelling te combineren met een inbouwmeubel. Door de haardopstelling in te voegen in een inbouwmeubel creëer je rust en ruimte in het interieur. Het meubelelement biedt plaats aan de tv, haard, audio apparatuur en heeft vaak extra bergruimte voor losse accessoires. Door de juiste keuzes van vormen, materialen en kleuren ontstaat een unieke opstelling waarin het praktische met het aangename verenigd wordt.