STEIGERHOUTEN MEUBELS Bij WonenCompleet bent u aan het juiste adres voor op maat gemaakte steigerhout meubelen en wandelementen. Bij ons zit u goed voor de complete inrichting van uw huis en tuin. Of u nu op zoek bent naar een steigerhouten bed en klerenkast voor in de slaapkamer, steigerhouten tafel voor in uw woonkamer, of een steigerhouten loungebank voor in uw tuin: alle meubelen worden op maat en naar wens gemaakt en afgewerkt. Wij kunnen al onze steigerhouten meubelen op maat leveren, zo zorgen wij ervoor dat wij precies kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Onze specialisten staan voor kwaliteit en service, daarom zijn al onze steigerhout meubelen vervaardigd uit de beste houtsoorten. Deze sterke houtsoort zorgt ervoor dat deze meubels tegen een stootje kunnen en hebben een robuuste en natuurlijke uitstraling. Het voordeel van dit houtsoort is dat het nagenoeg onderhoudsvrij is. Oorspronkelijk werd steigerhout vooral voor buitenmeubelen gebruikt maar tegenwoordig zien we ook voor binnen steeds vaker steigerhouten meubelen.

TRAP RENOVATIE Is uw trap aan vervanging toe? Nieuwe treden? Een nieuwe uitstraling dat past bij uw interieur? WonenCompleet maakt dit mogelijk, uw bestaande trap voorzien van nieuwe eiken treden en afgewerkt in de kleur van uw keuze! Onze specialisten werken nauw samen om zo het timmerwerk en het schilderwerk aansluitend te laten verlopen en hierdoor geen oponthoud ontstaat wat betreft de werkzaamheden en de oplevering van de trap.

BUITEN LEVEN Een mooi huis vraagt om een mooie tuin met een houten overkapping en veel comfort om van te genieten, zowel binnen als buitenshuis. Het is heerlijk om ook buiten een overkapping te hebben en te beschikken over een plaats om te kunnen zitten en eten, zonder last te hebben van de regen of de felle zon. Dit is eenvoudig te realiseren door een overkapping te laten bouwen. Onze specialisten kunnen de houten overkapping en de tuin meubels van steigerhout, op maat en in elk gewenste afmeting fabriceren, monteren en afwerken.

TV EN HAARDMEUBEL In een interieur komen veel onderdelen samen, zoals audio-apparatuur, de tv en diverse meubels. Wil men ook een haard, dan ontstaat soms de vraag hoe alles bij elkaar gaat passen qua ruimte, interieur stijl en sfeer. Een goede overweging is dan de haardopstelling te combineren met een inbouwmeubel. Door de haardopstelling in te voegen in een inbouwmeubel creëer je rust en ruimte in het interieur. Het meubelelement biedt plaats aan de tv, haard, audio apparatuur en heeft vaak extra bergruimte voor losse accessoires. Door de juiste keuzes van vormen, materialen en kleuren ontstaat een unieke opstelling waarin het praktische met het aangename verenigd wordt.