• Klantenservice
  • 0180 629043

De specialisten van Schildersbedrijf H&A Dedert staan garant voor echt schilderwerk door echte schilders!

Een perfect uiterlijk, lage onderhoudskosten en een duurzaam verfsysteem, dat is waar we onze diensten op inzetten. Vandaar dat we voor onze projecten op dit gebied altijd een uitgebreid voortraject doorlopen waarin we de wensen van de klant, de karakteristieken en omstandigheden van de bestaande ondergrond nauwkeurig in kaart brengen. Vakkundig schilderwerk staat en valt met voldoende aandacht en expertise voor de ondergrond.

Door het opstellen van een technisch advies, prik rapport, kleur advies of zelfs een visueel kleuren presentatie kunnen we vervolgens heel precies bepalen welke producten en technieken er nodig zijn voor het maximale eindresultaat. En of het nu gaat om een strak geschilderd kozijn of een complexe, egaal gespoten constructie we kunnen op die manier ons werk, de kwaliteit en uitstraling geven die we willen: hoogwaardig en van een ambachtelijk niveau.

Bij het opnemen en uitvoeren van de werkzaamheden wordt Schildersbedrijf H&A Dedert bijgestaan door verschillende gerenommeerde leveranciers die de technische adviezen afgeven, de werkzaamheden controleren en een driehoek garantie aanbieden.