• Klantenservice
  • 0180 629043

Klantenservice webshop

Leveringen
Afleveren van de bestelling
WonenCompleet laat de keuze aan u. Wilt u de producten aan huis (of bepaald afleveradres) bezorgd hebben of gaat u ze liever zelf afhalen? In het eerste geval maakt u met de afdeling sales een afspraak voor levering op een door u bepaalde werkdag.

De aflevertijden waar u rekening mee moet houden zijn van 's-ochtends 07.00 uur tot en met 19.00 uur. Een dagdeel of exact tijdstip afspreken is helaas niet mogelijk. Wel kunnen we zorgen dat de chauffeur u, ongeveer 1/2 uur voordat hij arriveert, belt. Hierdoor hoeft u dus niet de hele dag thuis te blijven wachten op de levering.
Zelf de producten afhalen kan op afspraak van Maandag t/m Vrijdag van 7.30 uur tot 16.00 uur en op Zaterdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. 


Wijze van aflevering

De producten zullen door de transporteur worden geleverd tot aan de voordeur op de begane grond. Wij zullen de producten dus niet naar de 1e verdieping of hoger tillen, de chauffeur is hiervoor ook niet gemachtigd. 


Levering kosten voor deuren binnen Nederland

- voor alle bestellingen onder € 500,- rekenen wij € 45,-  leveringskosten en/of afhalen
- levering bestellingen boven € 500,- zijn de leveringskosten gratis.
- afhalen bestellingen boven € 500,- is kostenloos (op afspraak) 
- voor kleine bestellingen zoals deurbeslag en hang- en sluitwerk rekenen wij € 15,95


Algemeen
 
Indien de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden de oorspronkelijke vrachtkosten nogmaals in rekening gebracht.


Levertijden

Op iedere productpagina vindt u de verwachte levertijd van het product. In het product-overzicht van uw bestelling zijn ook de verwachte levertijden opgenomen. Voor het maken van een leverafspraak dient u in principe uit te gaan van het product met de langste levertijd. 

WonenCompleet doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten, leveranciers en transporteurs. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze invloed of macht om vertragingen optreden bij de fabrikanten of leveranciers. Vandaar dat we de aangegeven levertijden nooit 100% kunnen garanderen, evenals eventuele wijzigingen anders dan aangegeven tijdens de bestelling. 

PVC Vloeren & Traprenovatie

Voordelen pvc vloer

1. Veelzijdig

Met onze PVC-vloeren kun je alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Waar je dan ook van houdt, onze vloeren passen bij jouw leven.

2. Lange levensduur

Onze PVC-vloeren zijn ontzettend sterk en slijtvast. Hier durven we je gerust 25 jaar garantie op te geven. Een vloer van Vivafloors is een vloer die past bij jouw leven.

3. Niet van echt te onderscheiden

Onze vloeren zijn nauwelijks van echt hout, natuursteen of beton te onderscheiden. Bijzonder, omdat ze wel van kunststof (PVC) zijn gemaakt. Door de realistische prints, matte afwerking en natuurlijke embossing zie én voel je het verschil nauwelijks.

4. Kind- en diervriendelijk

De kracht van onze vloeren zit in de uiteenlopende eigenschappen. Een Vivafloors vloer is bijzonder geluiddempend, vochtbestendig, voelt warm aan en is comfortabel. Handig als je stampende peuters, vallend speelgoed of blije viervoeters hebt.

5. Onderhoudsvriendelijk

PVC is makkelijk te onderhouden. Even stofzuigen, dweilen en klaar. Hier komt geen (hout)olie aan te pas, terwijl de vloer er wel uitziet als echt hout of steen.

6. Geschikt voor vloerverwarming

PVC-vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het materiaal en de dikte zorgen ervoor dat de warmte goed geleid. De vloer wordt dus eerder warm en daardoor de ruimte ook. Zo heb je een optimaal rendement waarmee je veel energie kan besparen.

7. Volledig en onbeperkt recyclebaar

Onze vloeren zijn gemaakt van Virgin PVC. Dit is een pure PVC-soort die onbeperkt en makkelijk gerecycled kan worden. Een duurzame keuze waar je nog lang plezier van hebt.

Deuren

Draairichting

Hoe bepaal ik de draairichting van een deur?
Bij stompe deuren is de draairichting voor het bestellen niet van belang. Bij opdek deuren is de draairichting wel van belang. Ga staan aan de kant waar de scharnieren te zien zijn. Hangen de scharnieren aan de rechterkant, dan is de deur rechtsdraaiend. Hangen de scharnieren aan de linkerkant, dan is de deur linksdraaiend. 


Bij buitendeuren zijn verschillende draairichtingen mogelijk. Ga buiten staan, draait de deur naar buiten open, dan is dit een naar buitendraaiende deur. De meeste achterdeuren zijn buitendraaiend. De meeste voordeuren draaien naar binnen open. Voor rechts- en linksdraaiend geldt hetzelfde als bij binnendeuren, kijk aan welke kant de scharnieren hangen.

Praktische vragen

In het schilderwerk komen plaatselijk blaasjes voor, wat na droging kraters zijn. Volgens de schilders komt dit door poriën in het hout?

Uw schilder heeft gelijk. Als lucht niet uit de ondergrond kan ontsnappen en opgesloten raakt onder de pas aangebrachte verffilm en de lucht wordt vervolgens warm, dan zal deze lucht gaan uitzetten en zullen luchtbelletjes (luchtblaren) ontstaan.

De lucht in de poriën zet uit met blaarvorming tot gevolg. Bij donker dekkend of bij transparant schilderwerk op donker hout kan de zonbelasting nog eens een extra nadelige invloed hebben. In sommige gevallen kunnen dergelijke blaren, na het wegvallen van de druk, wegtrekken en kan de verffilm zich (min of meer vacuüm) vastzetten op de ondergrond. Helaas blijven ze echter vaak zichtbaar.