• Klantenservice
  • 0180 629043
Raambekleding

Raambekleding

SHUTTERS Shutters op maat zijn houten luiken met verstelbare lamellen voor hoofdzakelijk de binnenkant van de woning. U kunt zelf de lichtinval en daarmede ook uw privacy bepalen. Een kamer met daglichtregulerende shutters verandert in een oase van stijl en rust. De hoogwaardige kwaliteit van shutters vindt men terug in de perfecte afwerking van dit geheel in Europa geproduceerde product. De montage van de shutters wordt vanzelfsprekend professioneel en vakkundig uitgevoerd.

VOUWGORDIJNEN Gebaseerd op de nieuwste interieurtrends bieden wij u een smaakvolle collectie vouwgordijnen. Vouwgordijnen op maat zijn een elegant product en zijn toepasbaar in verschillende ruimtes. Voor in de keuken, living en slaapkamer is het een perfect product. In onze collectie vindt u verschillende transparanties en diktes van stoffen. Door de keuze uit de grote collectie stoffen en doordat u kunt bepalen tot op welke hoogte u het vouwgordijn laat zakken, bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval in uw kamer.

HOUTEN JALOEZIEEN Houten jaloezieën op maat zijn een tijdloos product en geschikt voor elk interieur. Bovendien een perfecte combinatie van stijl, sfeer en functionaliteit. Door de houten lamellen te kantelen speelt u eenvoudig met licht en creëert u uw eigen sfeer!

DUO ROLGORDIJNEN Duo rolgordijnen op maat zijn een uniek product en ze hebben zoveel eigenschappen in zich! Een duo rolgordijn wordt ook wel een facetlight genoemd. Door haar transparante karakter heeft het ook iets weg van vitragegordijnen, maar dan met een strak visueel effect. Duo rolgordijnen zijn voor iedere rechte-raam-situatie toepasbaar. Met een duo rolgordijn creëert u een speelse lichtinval, welke u kunt afstemmen op uw eigen wensen. Door de horizontale banen in de stof bepaalt u zelf hoe u het daglicht uw kamer binnen laat komen.

ZONNELUX Bij​ het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Zonnelux heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos, passende raambekleding. Het assortiment bestaat o.a. uit rolgordijnen, houten jaloezieën, shutters, plissé & duossé gordijnen maar ook duo rolgordijnen. Zonnelux staat bekend om haar solide kwaliteit en veelzijdigheid in mogelijkheden. Met haar voordelige prijsstelling gaan jaarlijks meer dan 100.000 tevreden klanten u voor.

De voordelen van Zonnelux zijn : ​​ -  Topkwaliteit tegen een eerlijke prijs ​​ - Inmeten en professionele montage wordt voor u gedaan ​​​ - U betaalt pas achteraf ​ ​ - Snelle levertijd ​ -

INSPIRATIE foto's van de gehele collectie of uw PRODUCT samenstellen, voor een visuele impressie