• Klantenservice
  • 0180 629043
Behangwerk

Behangwerk

Glasvezel, magneet, foto of traditioneel behang, Schildersbedrijf H&A Dedert heeft ruime kennis en kunde in het aanbrengen en leveren van deze afwerkingsmaterialen op elk wandsoort.

Traditioneel behang is te leveren in oneindig veel soorten, kleuren en patronen, voor elk interieur en ruimte een passend behang voor een unieke sfeer.

Glasweefsel en scan behang bezit een scheuroverbruggend vermogen en is om die reden uitermate geschikt om op gehavende of onregelmatige wanden aan te brengen. Bovendien is het stoot- en krasvast en afgewerkt met de juiste materialen zeer goed reinigbaar. Ook een magneetvezel behang en vezelbehang met eigen logo behoort tot de mogelijkheden. Het afwerken van het vezel- en magneetbehang kan bestaan uit een muurverf, een whiteboard verf of met schoolbordenverf, voor verassende en speelse functionaliteiten.  Informeer naar de mogelijkheden of kom deze mogelijkheden bekijken in de showroom.

Tevens  bieden wij u de mogelijkheid om elk willekeurige foto of afbeelding te gebruiken voor het fotobehang, dit is uit één stuk van 5m tot 25m lang. U kunt zeld de gewenste afbeelding aanleveren of de gewenste afbeelding uitzoeken op Shutterstock ,hier vind u vele afbeeldingen en foto's voor een passende keuze.